Weboldal, portál és webshop fejlesztés, mobil alkalmazás fejlesztés, app, SEO

Több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk weboldalak készítésében, legyen szó a legegyszerűbb bemutatkozó oldalról, vagy egy komplex webáruházról. Testre szabott, egyedi oldalakat készítünk, melyet természetesen Ön is tud szerkeszteni, módosítani. Ismerjük a legnagyobb tartalomkezelő és keretrendszereket, melyek segítségével időt és pénzt takarítunk meg Önnek.
Mobil alkalmazások fejlesztését végezzük a három legelterjedtebb platformra (Android, Apple iPhone iOS rendszere, és Windows Phone, illetve Windows). Ma már a legtöbb mobil app rendelkezik valamilyen backenddel (web felület adatok felvitelére, felhasználók kezelésére, stb.) ezen integrált rendszerek készítésében is partnerek vagyunk.
Sok esetben van szükség különféle kis fogyasztású szenzor illesztésére, mely adatokat szolgáltat a rendszerek számára. Ezek az alacsony fogyasztású szenzorok (hőmérséklet, páratartalom, fény, stb.) kommunikációs protokolljának kialakítása különös figyelmet érdemel, mivel az akkumulátor élettartamát akár többszörösére is növelheti egy jól megtervezett és leprogramozott protokoll, a legutóbbi időben több olyan megbízásunk is volt, ahol ezen hardver eszközök megtervezése és kivitelezése is a feladataink közé tartozott, így egy integrált, komplett, kulcsra kész rendszert tudtunk átadni megrendelőinknek.